Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?

Smo tam, kjer ste vi

Tu je naš dom. Tu so naše družine, prijatelji, sodelavci, sosedje, športniki, za katere navijamo, gostitelji, ki vedo, kakšno kavo imamo najraje … Vse to je naš dom in vanj srčno verjamemo. Ker smo tam, kjer ste vi, poznamo vaš potencial in razumemo vašo predanost – tudi takrat, ko je ne razume nihče drug. Saj tam, kjer drugi vidijo zgolj točko na zemljevidu, mi vidimo regijo, polno priložnosti.

In verjamemo, da si zaslužite vsako od njih.

     

Poslovanje NLB Skupine

V negotovem poslovnem okolju naraščajočih geopolitičnih napetosti, spreminjajočih se finančnih razmer in okoljskih tveganj, eden ključnih razlikovalnih dejavnikov med udeleženci na trgu ostaja odpornost poslovnega modela organizacije. NLB Skupina s ponosom sporoča, da poslovni rezultati v prvih devetih mesecih leta 2023 jasno potrjujejo, da je to ambicijo dosegla. 

Dobiček NLB Skupine po davkih je v tretjem četrtletju 2023 znašal 144,2 milijona evrov, kar predstavlja 18-odstotno rast v primerjavi s prejšnjim četrtletjem in tako Banki kot Skupini zagotavlja zadostno rezervo, da ostajata odgovoren in zanesljiv partner za vse deležnike – kot že tolikokrat poprej.   

Dobiček po davkih v mio EUR

Čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Trajnost v NLB Skupini 

Pomemben del našega poslanstva – poleg tega, da s predanostjo, znanjem in našimi inovativnimi rešitvami skrbimo za svoje stranke – je tudi ustvarjanje boljšega življenja in boljše prihodnosti za celotno regijo. Saj za nas ta regija ni le točka na zemljevidu – tu smo doma. Zato smo stopili na pot intenzivnega vključevanja trajnosti v svoje bančno poslovanje. V najširšem pomenu tako trajnost razumemo kot naše delovanje, ki razume potrebe sedanjih generacij in hkrati ohranja priložnosti za prihodnje generacije.       

Sporočila za javnost o NLB Skupini

29. nov 2023
V Ljubljanskem javnem potniškem prometu je po novem mogoče vožnje plačevati tudi s plačilnimi karticami, kar še krepi položaj Ljubljane na zemljevidu pametnih mest.
14. nov 2023
Novembrsko jutro pred natanko petimi leti. Na Ljubljanski borzi se oglasi zvon, ki naznanja enega ključnih mejnikov v zgodovini naše banke in Skupine ...
9. nov 2023
Dobiček NLB Skupine po davkih je v tretjem četrtletju 2023 znašal 144,2 milijona evrov, kar predstavlja 18-odstotno rast v primerjavi s prejšnjim četrtletjem.

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.