Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?

Letno poročilo

NLB Skupina - Največja bančna in finančna skupina v Sloveniji

Z edinstvenim položajem in strateško osredotočenostjo na izbrane trge JV Evrope pokriva populacijo približno 17,4 milijona ljudi. NLB Skupina je sestavljena iz NLB d.d. kot glavne družbe v Sloveniji, šestih odvisnih bančnih članic v JV Evropi, več družb, ki opravljajo pomožne storitve (upravljanje premoženja, zavarovanje, upravljanje nepremičnin itd.) in omejenega števila nestrateških odvisnih družb, ki so v postopku nadzorovanega zapiranja. NLB je javna družba.

Družbe v NLB Skupini

Poslovanje NLB Skupine

NLB Skupina je v prvih šestih mesecih leta 2019 nadaljevala trend stabilnega in uspešnega poslovanja ter ustvarila 94,3 milijona evrov čistega dobička.

Za vlagatelje     O NLB Skupini

Dobiček po davkih v mio EUR *

* čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke

Medletno poročilo junij 2019

Letno poročilo 2018 

Spletni prenos predstavitve medletnih rezultatov 1H 2019 (9. 9. 2019)

Sporočila za javnost o NLB Skupini

30. okt 2019
NS in Pelle sta se sporazumno dogovorila o prenehanju opravljanja funkcije s 1. novembrom. Kljub odločitvi, ki so ji botrovali osebni razlogi, bo Pelle področje COO vodil do 31. januarja, tako da uprava NLB nemoteno nadaljuje z delom.
2. okt 2019
Potniki se morajo najprej obrniti na prodajno mesto, kjer so vozovnice kupili, in zahtevati povračilo stroškov. Če se s prodajnim mestom ne morejo dogovoriti, pa se lahko obrnejo na banko, ki je izdajateljica kartice, s katero je bil opravljen
9. sep 2019
Danes, 9. septembra, je NLB objavila sklic 34. Skupščine delničarjev NLB d.d., ki bo 21. oktobra 2019 s pričetkom ob 11:00 uri.

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.