Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?

Letno poročilo

NLB Skupina - Največja bančna in finančna skupina v Sloveniji

Z edinstvenim položajem in strateško osredotočenostjo na izbrane trge JV Evrope pokriva populacijo približno 17,4 milijona ljudi. NLB Skupina je sestavljena iz NLB d.d. kot glavne družbe v Sloveniji, šestih odvisnih bančnih članic v JV Evropi, več družb, ki opravljajo pomožne storitve (upravljanje premoženja, zavarovanje, upravljanje nepremičnin itd.) in omejenega števila nestrateških odvisnih družb, ki so v postopku nadzorovanega zapiranja. NLB je javna družba.

Družbe v NLB Skupini

Poslovanje NLB Skupine

NLB Skupina je v prvih treh mesecih leta 2019 nadaljevala trend stabilnega in uspešnega poslovanja ter ustvarila 57,9 milijona evrov čistega dobička.

Za vlagatelje     O NLB Skupini

Dobiček po davkih v mio EUR *

* čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke

Medletno poročilo marec 2019

Letno poročilo 2018 

Spletni prenos predstavitve medletnih rezultatov 1Q 2019 (28. 5. 2019)

Sporočila za javnost o NLB Skupini

11. jul 2019
NLB d.d. je prejela priznanje za najboljšo slovensko banko in priznanje za najboljšo preobrazbo območju Jugovzhodne Evrope; NLB Banka Podgorica je postala najboljša banka v Črni gori, NLB Banka Skopje pa v Severni Makedoniji.
28. jun 2019
Nadzorni svet NLB d.d. se je prvič sestal v dopolnjeni sestavi, ki skladno s Statutom NLB šteje devet članov. Kot je znano, so bili na skupščini v začetku junija letos imenovani trije novi člani NS, enemu pa je bil mandat obnovljen.
20. jun 2019
NLB je na področju primarnega kapitalskega trga naredila pomemben korak in v sodelovanju z Erste Group Bank prvič uspešno organizirala mednarodno izdajo obveznic SID banke.

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.